Skip to main content

Suport mobil cu roți pentru scenarii didactice diferite

Standurile mobile permit deplasarea display-ului interactiv în cadrul laboratorului smart, în funcție de scenariul educațional ales.

Modelele diferă în funcție functionalități și greutatea suportată. Recomandăm modele reglabile pe înălțime – există modele cu reglare pe înălțime electrică.

Recomandăm modele cu roți blocabile.

Unele modele vin cu tăvi orizontale suplimentare.

Tip suport

mobil

Tip montare

de sine stătător

Tip mobilitate

verticală

Diagonală minimă – maximă compatibilă

50″ – 80″ / 50″- 90″ / 50″- 100″ / 60″ – 120″

Idei de utilizare a suportului mobil în educație

Suporturile mobile pentru display-urile interactive sunt instrumente utile în mediul educațional, oferind flexibilitate în utilizarea și poziționarea acestor dispozitive. Iată zece idei de utilizare în educație pentru suportul mobil al unui display interactiv:

  1. Lecții interactive mobile: Permiteți profesorilor să deplaseze ușor display-ul interactiv în jurul clasei pentru a implica elevii în diverse activități interactive, oferindu-le posibilitatea de a participa activ în procesul de învățare.
  2. Prezentări și expoziții: Utilizați suportul mobil pentru a face prezentări interactive în diferite locații ale școlii, aducând informații sau expoziții în apropierea claselor sau a altor spații de învățare.
  3. Lucrul în grup: Grupurile de elevi pot beneficia de suportul mobil pentru a colabora în echipă la rezolvarea problemelor, prezentări sau proiecte folosind display-ul interactiv.
  4. Colaborare în timp real: Folosiți suportul mobil pentru a facilita colaborarea în timp real între profesori și elevi, permițând prezentări și interacțiuni directe în orice parte a clasei.
  5. Sesiuni de brainstorming: Elevii pot utiliza display-ul interactiv montat pe suport mobil pentru a desfășura sesiuni interactive de brainstorming, creând și partajând idei vizual.
  6. Analize de date: Profesorii pot utiliza suportul mobil pentru a analiza datele sau rezultatele testelor în timpul lecțiilor, facilitând discuții interactive și adaptarea instruirii în funcție de nevoile elevilor.
  7. Hărți și geografie: Explorați geografia și cultura prin deplasarea display-ului interactiv în clasele de geografie sau în bibliotecă pentru a crea experiențe de învățare interactive.
  8. Exerciții de simulare: Folosiți suportul mobil pentru a deplasa display-ul în laboratoare sau în alte spații pentru exerciții interactive de simulare, precum experimente științifice sau simulări de istorie.
  9. Instruire personalizată: Profesorii pot utiliza suportul mobil pentru a adapta mai ușor instruirea în funcție de nevoile individuale ale elevilor, oferind suport și intervenții la locul potrivit.
  10. Demonstrații practice: Utilizați display-ul interactiv montat pe suport mobil pentru a realiza demonstrații practice în clasele de științe, matematică sau tehnologie, oferind elevilor oportunitatea de a interacționa direct cu conținutul didactic.