Skip to main content

Sistem de sunet Horizon HAV-S3600

Experimentați un sunet natural de oriunde în clasă sau amfiteatru. Cu patru difuzoare încorporate care oferă sunet optimizat pe 2.0 canale.

Configurare simplă, astfel încât să puteți despacheta și să vă redați muzica, lecțiile și multe altele. Conectarea se face prin Bluetooth astfel încât să vă puteți bucura de conținut fără cabluri inestetice.

Putere RMS

100 W (25W x 4)

Amplificator

activ

Frecvență răspuns

55Hz – 20KHz

Signal to Noise Ratio (SNR)

70dB

Bluetooth

Da

Wireless

Nu

Telecomandă

Da

Sistem de sunet Horizon Acustico Flower

Armonia perfectă între sunet si design cu stil există si este desăvârsită de nuante inspirate din natură. Boxa Acustico Hi-Fi Flower sfidează imaginatia si aduce în acelasi loc un sunet clar, complesitor, puternic, de 100W RMS, si un aspect delicat.

Flower este mai mult decât o boxă care oferă o experientă acustică de exceptie, aceasta suprinde prin calitatea constructiei, cu finisaj din aluminiu de calitate superioară, combinată cu delicatețea inspirată din natură.

Dacă doriți să evitați pe cât posibil conexiunile prin cablu si configurațiile complicate, acest model este perfect. Cu ajutorul tehnologiilor NFC si Bluetooth 4.2, aveți parte de o conectare rapidă.

Putere RMS

100 W (25W x 4)

Frecvență răspuns

55Hz – 20KHz

Signal to Noise Ratio (SNR)

72dB

Bluetooth

Da

Wireless

Nu

Telecomandă

Da

Idei de utilizare a sistemelor de sunet în educație

Sistemele de sunet pot fi utilizate în mediul educațional pentru a îmbunătăți experiența de învățare și pentru a facilita comunicarea. Iată zece idei de utilizare a sistemelor audio în clase și în educație:

  1. Lecții interactive: Utilizați sistemele audio pentru a crea lecții interactive, în care profesorii pot utiliza microfoane pentru a face prezentări și pentru a răspunde la întrebările elevilor în mod clar.
  2. Audiobooks și podcast-uri: Încurajați elevii să asculte cărți audio sau podcast-uri relevante pentru materiile lor.
  3. Dezvoltarea abilităților lingvistice: Folosiți sistemele audio pentru a îmbunătăți abilitățile lingvistice ale elevilor, ascultând și discutând texte, înregistrări sau interviuri în limbi străine.
  4. Prezentări și discuții: Permiteți elevilor să-și împărtășească proiectele și ideile utilizând sisteme audio pentru prezentări clare și eficiente.
  5. Colaborare în grup: Utilizați echipamente audio pentru a facilita colaborarea în grup. Elevii pot discuta idei, pot lucra la proiecte și pot rezolva probleme împreună.
  6. Feedback vocal: Profesorii pot oferi feedback mai personalizat și detaliat prin intermediul înregistrărilor vocale, ceea ce poate îmbunătăți înțelegerea și perfecționarea abilităților elevilor.
  7. Evenimente culturale și muzică: Organizați evenimente culturale sau sesiuni muzicale în școală, unde sistemele audio pot îmbunătăți calitatea sunetului și experiența auditivă a participanților.
  8. Anunțuri și comunicare: Utilizați sistemele audio pentru a transmite anunțuri, informații importante sau comunicate către întreaga comunitate școlară.
  9. Teatru: În timpul producțiilor teatrale, utilizați echipamente audio pentru a îmbunătăți claritatea dialogurilor și pentru a crea efecte sonore realiste.
  10. Instruire în domeniul muzicii: Folosiți sistemele audio pentru a susține instruirea în domeniul muzicii, permițând elevilor să asculte și să analizeze diverse compoziții și să își îmbunătățească abilitățile muzicale.

Aceste idei pot contribui la diversificarea metodelor de predare și la creșterea nivelului de angajament și înțelegere a elevilor în mediul educațional.