Skip to main content

Kituri de ochelari VR de 4 sau 8 bucăți – Class VR

Ochelarii sunt dedicați sistemului educațional. Nu permit încărcarea și rularea de jocuri video. Recepționare de conținut în mod centralizat pe toți ochelarii – profesorul transmite centralizat sau pe grupuri de lucru activitățiile didactice.

Materialele din care sunt confectionați ochelarii permit dezinfectarea și igienizarea.

Ochelarii se livrează cu cinci ore de conținut educațional inclus in preț. Continutul educațional acoperă 14 discipline din programa școlară.

Licența de utilizare a conținutului educațional 3 ani. Se livrează o licență pentru fiecare pereche de ochelari.

ClassVR oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a oferi experiențe de învățare VR și AR captivante și captivante.
Portalul ușor de folosit le permit profesorilor să acceseze rapid și ușor conținutul curriculumului și să gestioneze fiecare cască în timpul unei lecții.
Toate căștile noastre vin în valize robuste pentru depozitare și încărcare , pentru a vă păstra căștile în siguranță și gata de utilizare în orice moment.

Număr utilizatori

4 sau 8

Procesor

Octa-Core Qualcomm Snapdragon™ SXR1130

GPU

Qualcomm Adreno™ 615 la 780 MHz

Capacitate memorie

4 GB RAM

Capacitate de stocare

64 GB

Ecran

LCD rapid, de 5.5 inchi, 2560 x 1440, la 70 Hz, rata de reimprospatare

Camera frontală

auto-focus

Portalul Class VR

Portalul ClassVR conține mii de fișiere cu conținut pedagogic Virtual, Augmented și Mixed Reality care poate fi utilizat pentru toate disciplinele și intervalele de varstă.

Conține:

– Fotografii la 360 de grade;

– Videoclipuri la 360 de grade;

– Modele 3D.

Toate resursele sunt clasificate, etichetate si organizate in functie de subiect si interval de varsta si pot fi cautate complet. Descrieri simple ale fiecarei resurse, impreuna cu datele cheie si intrebarile cheie sunt disponibile online; alaturi de planuri de lectii structurate suplimentar, ghiduri ale profesorilor si fise de lucru pentru elevi.

Idei de utilizare a ochelarilor VR/AR în educație

Ochelarii de realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR) pot aduce o dimensiune captivantă și interactivă în procesul de învățare. Iată zece idei de utilizare a ochelarilor VR/AR în educație:

  1. Excursii virtuale: Elevii pot explora locuri și situații într-un mod virtual, fără a părăsi sala de clasă. De exemplu, pot vizita muzee, spații naturale sau situri istorice.
  2. Simulări științifice: Ochelarii VR/AR pot oferi simulări interactive pentru lecții de științe, permițând elevilor să experimenteze fenomene complexe sau să studieze procese biologice într-un mediu virtual.
  3. Lecții de istorie în realitate augmentată: Elevii pot vedea și explora evenimente istorice prin intermediul unor hărți sau obiecte virtuale care “prind viață” în fața ochilor lor.
  4. Matematică interactivă: Prin utilizarea ochelarilor VR/AR, profesorii pot crea lecții de matematică interactive, în care elevii pot interacționa cu modele tridimensionale sau pot rezolva probleme matematice în spații virtuale.
  5. Anatomie în realitate augmentată: Studenții pot explora corpul uman prin intermediul unor modele virtuale detaliate, oferind o perspectivă interactivă asupra anatomiei.
  6. Antrenamente profesionale: În domenii precum medicina sau ingineria, ochelarii VR/AR pot oferi simulări realiste pentru pregătirea practică într-un mediu controlat și sigur.
  7. Călătorii în spațiu: Prin ochelarii VR, elevii pot explora sistemul solar sau pot călători în spațiu pentru a înțelege mai bine conceptele astronomice.
  8. Lecții de limbă străină: Utilizați AR pentru a afișa traduceri și informații suplimentare în timp ce elevii citesc texte într-o limbă străină, facilitând astfel înțelegerea și asimilarea noilor cuvinte și expresii.
  9. Arhitectură și design: Studenții interesați de arhitectură și design pot utiliza ochelarii VR pentru a experimenta spații și structuri într-un mod tridimensional, facilitând procesul de creativitate și înțelegere a conceptelor de design.
  10. Jocuri educaționale: Dezvoltați jocuri educaționale interactive care să integreze ochelarii VR/AR pentru a face învățarea mai distractivă și captivantă.

Aceste idei reprezintă doar câteva exemple de cum ochelarii VR/AR pot fi utilizați pentru a îmbunătăți experiența de învățare în diverse domenii educaționale.