Skip to main content

Display Interactiv i3-Technologies i3TOUCH

Cele mai performante display-uri interactive de la producătorul I3 Technologies.

Apreciate în școlile din România datorită vitezei, scrierii intuitive, accesoriilor opționale de la același producător care se potrivesc perfect uzului didactic.

Sunt dotate cu Android 13 ELDA și pot fi administrate de la distanță pentru setări, actualizări și aplicații.

Echipat pentru lecții de nota 10

Patru stilouri

Stocare de 128GB

Tehnologii care reduc oboseala oculară

Rezistență sporită la zgârieturi

Claritate îmbunătățită imagini și text

Multitasking

Conexiune cu un singur cablu

Sunet clar și tare

Google Play Store

 Diagonală

65″ / 75″ / 85″

Unghi de vizibilitate

178° / 178°

Tip Display

4K UHD, Anti Glare

Luminozitate

400 cd/m²

Număr puncte de contact

40 de puncte multi-touch simultane

Funcţii

browser, prezentare wireless de pe orice dispozitiv, captură de ecran, adnotare

Sisteme de operare preinstalat

Android 13

Boxe integrate

Accesoriile care fac diferența

Senzor de calitate a aerului

i3CAIR este un senzor de calitate a aerului interior care îmbunătățește bunăstarea, sănătatea și siguranța în mediile de clasă prin monitorizarea mediului și analiza datelor.

Camera web profesională

i3CAMERA Pro aduce instantaneu abilități de colaborare și comunicare pe ecranul dvs. interactiv, ducând lecțiile online sau hibride la nivelul următor.

Computer cu Windows, integrat

i3COMPUTER este un mini-computer care folosește întreaga putere a sistemului de operare Windows. De asemenea, vine într-un format OPS pentru o integrare perfectă cu display-ul interactiv.

Display Interactiv Samsung Flip Pro WMB

Pe măsură ce digitalizarea educației se accelerează, pentru a permite o colaborare interactivă de impact, Flip Pro pune la dispoziția profesorilor instrumentele necesare pentru a oferi un nivel avansat de învățare.

Cu o metodă de conectare versatilă, un software inteligent și funcții intuitive, Flip Pro prezintă viitorul educației.

Cel mai bun sistem tactil

Stocare de 32 GB

OPS Slot

Posibilități de conectare versatile

Management de la distanță

 Diagonală

65″ / 75″ / 85″

Unghi de vizibilitate

178° / 178°

Tip Display

4K UHD, Anti Glare

Luminozitate

350 cd/m²

Număr puncte de contact

20 de puncte multi-touch simultane

Funcţii

browser, prezentare wireless de pe orice dispozitiv, captură de ecran, adnotare

Sisteme de operare preinstalat

Pontus-M (Tizen 6.5)

Boxe integrate

Idei de utilizare a tablelor interactive în educație

Tabletele interactive sunt instrumente versatile în domeniul educației, oferind o serie de posibilități creative pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Iată zece idei de utilizare a tablelor interactive în educație:

  1. Lecții interactive de matematică: Folosiți tabletele interactive pentru a crea lecții de matematică interactive, unde elevii pot rezolva probleme pe ecran folosind instrumente digitale.
  2. Hărți interactive: Explorează geografia și istoria prin hărți interactive. Elevii pot interacționa cu hărțile, pot adăuga informații suplimentare și pot studia evenimente istorice și geografice.
  3. Prezentări multimedia: Încurajați elevii să-și prezinte proiectele utilizând tabletele interactive. Pot include imagini, videoclipuri și grafice pentru a-și susține ideile.
  4. Jocuri educaționale: Dezvoltați jocuri interactive care să sprijine învățarea la diverse subiecte. Aceasta poate face învățarea mai distractivă și angajantă.
  5. Colaborare în timp real: Tabletele interactive permit elevilor să lucreze împreună pe proiecte în timp real. Aceasta încurajează colaborarea și dezvoltă abilitățile de lucru în echipă.
  6. Laboratoare virtuale: Pentru materii precum științele, creați laboratoare virtuale interactive unde elevii pot realiza experimente fără a avea nevoie de echipamente fizice costisitoare.
  7. Feedback instantaneu: Utilizați tabletele interactive pentru a oferi feedback instantaneu asupra activităților elevilor. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea performanței academice.
  8. Portofolii digitale: Elevii pot crea portofolii digitale pentru a-și arăta progresele și realizările în diverse domenii, inclusiv arte, scriere și proiecte științifice.
  9. Învățare adaptivă: Utilizați tehnologia de învățare adaptivă pentru a personaliza instruirea în funcție de nivelul de înțelegere al elevilor, oferind activități suplimentare sau explicații pentru cei care au nevoie.
  10. Realitate augmentată în istorie și științe: Folosiți realitatea augmentată pentru a aduce subiecte precum istoria sau științele la viață. Elevii pot explora situații istorice sau structuri anatomice în mod interactiv.

Aceste idei pot fi adaptate în funcție de nivelul de vârstă și subiectele specifice ale elevilor, oferindu-le o experiență educațională mai captivantă și interactivă.